Uitnodiging klimaatavond

Het klimaat en Risdam-Noord: van globaal naar lokaal

Met de focus op klimaatverandering en de noodzakelijke aanpassing organiseren wij twee ‘Klimaatavonden’. Meld je NU aan voor de eerste onlineavond op

dinsdag 18 januari 2022 van 19.30 tot 21.00 uur

Je kan er niet meer omheen: klimaatverandering is hét thema van deze tijd. De wetenschap is er zeker van, de effecten zijn al merkbaar en steeds meer regeringen proberen hun steentje bij te dragen aan een oplossing. Buurtgroep Risdam-Noord Groen vraagt zich af wat dit in de nabije toekomst betekent wat betreft hitte, droogte en wateroverlast in onze wijk. Bovendien is de vraag wat wijkbewoners aan de verwachte gevolgen van klimaatverandering kunnen doen.

Welke oplossingen zijn er om beter met de klimaatverandering in Risdam-Noord om te gaan?

Tijdens deze onlinebijeenkomst is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Meld je aan voor de avond op 18 januari. Nu is er nog ruimte. Binnenkort wordt deze avond aangekondigd in de krant en ….vol=vol!

De tweede avond, ook online, zal sterk gericht zijn op hoe jij in je eigen tuin kan inspelen op de klimaatveranderingen. Binnenkort meer informatie over deze tweede avond.

Met trots bieden wij u het volgende programma:

  • Jan Wijn is klimaatambassadeur van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.
  • Piety de Jong is dochter van een voormalig melkveehouder. Hierdoor is zij zich bewust van de veranderende manier van denken omtrent landbouw, natuur en eigenlijk over de hele wereld om ons heen.
    “Vroeger gingen we heel anders met de aarde om dan dat dit vandaag de dag van ons gevraagd wordt.”
  • Mededelingen van ‘Risdam-Noord Groen’ ontwikkelingen van het Sport- en Recreatiepark Risdam-Noord.

Stuur een e-mail naar: info@risdamgroen.nl Zet in de e-mail jouw voor- en achternaam, (nogmaals) jouw e-mailadres en dat jij je aanmeldt voor de klimaatavond op 18 januari.

Twee dagen van tevoren krijg je een link naar de onlinebijeenkomst toe